Ajattelin järkätä pienen ystävänpäiväyllätysvaihdon. Tämä ei ole mikään salainen ystävänpäiväyllätys. Tarkoitus on, että 19 ensiksi ilmoittautunutta pääsee mukaan. Itse olen kahdeskymmenes. Tarkoituksena on lähettää ystävänpäiväksi yhdelle ihmiselle kiva yllätyspaketti. Julkistan tässä blogissa sitten, kuka kenellekin lähettää yllätyksen. Arvon antajat ja vastaanottajat.

Ja mitä siinä paketissa sitten pitäisi olla:
1.Itse tehty ystävänpäiväkortti
2.Kaupasta ostettu ystävänpäiväyllätys, arvo 2€
3.Omista varastoista otettuja kiiltokuvia, tarroja, kauniita papereita, niittejä, nauhoja, tms. jotka sopivat korttien askartelemiseen. Ei tarvitse olla atc-kokoisia, vaan voi olla isompiakin. Siten, että papereita on 5 kpl (kaikki keskenään erilaisia) ja muita pikkutilpehöörejä on yhteensä 20 kpl.

Ilmoittautumislomakkeessa on muutama kysymys, joiden on tarkoitus olla suuntaa-antavia ystävänpäiväyllätyksen järjestämisessä. Niitä ei tarvitse orjallisesti noudattaa, mutta mukavaahan tietysti olisi, jos kaverin toiveita otettaisiin vähän huomioon.

Kun ilmoittaudut, ole hyvä ja lähetä myös ilmoittautumislomake minulle sähköpostilla. Osoitteeni on [email protected]

Ilmoittautuminen päättyy 31.1.2008 ellei porukka tule sitä ennen täyteen.

Ystävänpäiväyllätyspaketti on lähetettävä ykkösluokassa viimeistään 12.2.2008, joka on tiistai, ennenkuin postilaatikot tyhjennetään. Tämä siksi, että jokainen saisi yllätyksensä torstaiksi - joskushan postilla kestää kaksi päivää toimittaa ykkösluokankin kirjeet/paketit.

Ja huomioi vielä: Kukin osallistuja raportoi viimeistään 12.2.2008 minulle sähköpostiin, että on lähettänyt paketin. Sekä kukin osallistuja raportoi HETI kun on vastaanottanut paketin.

Käytä raportin otsikkona: ystävänpäiväyllätysvaihto - raportti

* * *
Kopioi tästä ilmoittautumislomake ja lähetä se minulle sähköpostilla.

Laita otsikoksi: ystävänpäiväyllätysvaihto

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Nimimerkki:
Blogiosoite:
Sähköpostiosoite:
Koko nimi ja katuosoite:

Onko Sinulla allergoita?
Mitkä ovat lempivärejäsi?
Minkätyylisistä korttiaskartelumateriaaleista pidät?