Heipähei! Tutkailin taas noita laatikostojeni kätköjä ja huomasin, että minulla olisi paljon askartelumatskua, jota voisin kierrättää. Niinpä ajattelin laittaa kolme (3) vaihtokuorta liikkeelle. Osallistujia per vaihtokuori otan enintään 10. Siispä kommenttia, jos tahdot mukaan! Mainitse, mihin vaihtokuoreen haluat osallistua. Saa osallistua vaikka kaikkiin! Ja sähköpostilla katuosoite tulemaan! Lähetäthän osoitteesi silti, vaikka uskoisitkin, että minulla se jo on?! Kiitos!

Kun kuoret kiertävät, saat seuraavan henkilön osoitteen aina minulta. Vaikka tietäisitkin seuraavan vaihtajan osoitteen, ole hyvä ja ilmoita, että kuori on lähtenyt eteenpäin! Lopulta kuoret lähetetään takaisin minulle.

Väliaikakatsaus siihen, missä kuoret menevät. Laitan tähden nimen eteen, jos seuraavan osoite on jo kysytty.


Vaihtokuori 1: kylmät värit
Ykkösvaihtokuori pitää sisällään erilaista paperitavaraa. Paperit ovat eri muotoisia ja kokoisia. Papereiden värisävyt ovat kylmiä eli vihreää, sinistä, violettia, tms. Ota itsellesi, mitä haluat ja laita suht saman kokoisia paperinpaloja tilalle. Ei tarvitse olla suoraa vastaavuutta eli tapetti tapetista tai aaltopahvi aaltopahvista - kunhan tavaramäärä pysyy samana. (Paperi tarkoittaa tässä yhteydessä myös tapettia, aaltopahvia, kirjan sivuja, tms paperitavaraa.)

*1.Pirjo
*2.Saron
*3.Hilu
*4.Nina
*5.Heli R
6.
*7.Saoka
*8.Karakali
*9.Taina
*10.Annifanni

VAIHTOKUORI 1 KOTONA. KIITOKSIA KAIKILLE!

Vaihtokuori 2: lämpimät värit
Kakkosvaihtokuori pitää niin ikään sisällään erilaista paperitavaraa. Paperit ovat eri muotoisia ja kokoisia. Papereiden värisävyt ovat lämpimiä eli punaista, keltaista, ruskeaa, tms. Ota itsellesi, mitä haluat ja laita suht saman kokoisia paperinpaloja tilalle. Ei tarvitse olla suoraa vastaavuutta eli tapetti tapetista tai aaltopahvi aaltopahvista - kunhan tavaramäärä pysyy samana. (Paperi tarkoittaa tässä yhteydessä myös tapettia, aaltopahvia, kirjan sivuja, tms paperitavaraa.)

*1.Saron
*2.Pirjo
*3.Nina
*4.Heli R
*5.Liisa
*6.Saoka
*7.Kotkotin
*8.Kati
*9.Taina
*10.Annifanni

VAIHTOKUORI 2 KOTONA. KIITÄN OSALLISTUMISESTA!

Vaihtokuori 3: sälää
Kolmosvaihtokuoresta löytyy tarraa, kiiltokuvaa, koristeita ja ties mitä pientä pilpatinta. Ota itsellesi, mitä haluat ja laita saman verran tilalle. Ei tarvitse olla suoraa vastaavuutta eli kiiltokuva kiiltokuvasta ja tarra tarrasta. Kunhan laitat yhtä paljon tilalle. Tietty sen mukaan, että jos otat ison kuvan, niin laitat ison kuvan tilallekin tai sitten pari-kolme pienempää.

*1.Mutsi
*2.Peikkotyttö
*3.Pirjo
*4.Saron
*5.Hilu
*6.Annifanni
7.Nina
8.Heli R
9.Saoka
10.Karakali