Ensimmäinen MiljoonaRock-päivä takana. Oltiin soppelisti paikalla. Ihan rauhas ehdittiin kierteleen ennenkuin Popeda aloitti. Väkeä ei siinä vaiheessa hirmuisesti ollut. Minä mulkoilin aika paljon benji-hyppääjiä. Näyttää kyllä hurjalta! En missään nimessä haluaisi itse kokeilla. Yhden kaverin kans siinä juteltiin - se on pari vuotta sitten hypännyt. Uuuh.

Popedan jälkeen oli taukomusaa. Kierreltiin ympäriinsä. Tuttuja ei juuri näkynyt. Vessat oli siinä vaiheessa ainakin vielä aika siistit. Ostettiin jäätelöt ja niitä mutusteltiin aidan vieressä.

Neljä Ruusua veti ihan kivan setin. Ihmisiä ei tosin vieläkään kovin paljoa näkynyt. No, ei tullut ainakaan ahdistava olo. Neljän Ruusun jälkeen kävimme pizzalla ja juttelimme tuttujen kanssa, jotka silloin paikalle ilmaantuivat.

Vesa Keskinenkin ilmaantui lavalle ja pääsi paiskaamaan Duudsoneita kakulla... ;)

Vipana soitti HIM. Ja voitte arvata, että siinä vaiheessa sitä väkeäkin oli! Lavan edusta oli ihan täynnä nuorisoa mustissaan. Nupit oli viritetty kaakkoon - onneksi oli kunnon kuulonsuojaus.

Yö oli pitkä, mutta aika mukava. Tosin lauantai-iltaa minä enempi odotan. Ei ollut tämän ekan päivän artistit kuitenkaan meikäläisen ykkössuosikkeja.

738454.jpg

(Tuolla kaukana lavalla esiintyy Neljä Ruusua.)