Nyt on rockit rokkailtu. Hauskaa oli, mutta jalat on ihan tohjona paljosta seisomisesta.

Eilinen alkoi siis Jani Wickholmilla. Mmm, Janilla on kyllä minun korvaani miellyttäviä kappaleita. Janin jälkeen soittivat Lauri Tähkä ja Elonkeruu. Heistä olen kuullut paljon juttua, mutten ole ennemmin päässyt näkemään, enkä juuri kuulemaankaan. Ihan mukava poppoo ja hyvää musaa.

Tauoilla haahuilimme aluetta ympäriinsä. Söimme vähän jätskiä ja koitimme katsella tuttuja, joita ei kuitenkaan löytynyt.

Siinä vaiheessa kun Apulanta alkoi esiintyä, niin rock-alue oli jo kiitettävän täynnä. Anniskelualueelle oli metrien mittainen jono, jossa janoiset vieraat taisivat saada turhaan odotella. Apulanta veti keikkansa hyvin, eipä siinä mitään. Sen jälkeen anniskelualueen pikkulavalla esiintyi kyläkaupan oma bändi, Normaali Homma - kiva välipala.

Bongasin lopulta yhden tutunkin. Oli ilmeisesti viettämässä polttareitaan alueella.

Iltapuoleen oli sitten vuorossa Scorpions ja vihoviimeisenä Eppu Normaali. Nautiskelin musiikista ja fiiliksestä. Katselin välillä benji-hyppäjiä, joita riitti kyllä molempina päivinä...

Kyläkauppias Keskistä ei juuri näkynyt. Eppu Normaalia ennen Vesa kävi esittelemässä Duudsoneitten kera jonkin taulun/plakaatin, jonka Eput saivat lahjaksi. Ja Eppujen keikan aikana Vesa jammaili vieraittensa kanssa lavan ja turva-aidan välisessä maastossa. Kauppiaalla tuntui olevan hauskaa. Kassi-Almalle tiedoksi: En tiedä edelleenkään, onko herra kauppias lintu vaiko kala. Ehkä hän on vähän molempia...