Toinen koulupäivä. Tänään sentään tapahtuikin jotain ja päivällä oli jo pituutta nelisen tuntia. Saatiin eka tehtävä ekaan kurssiin liittyen. Se oli helppo ja tein sen nopsaan tunnilla. Toisaalta, en minä kovin vaikeita tehtäviä osaa odottakaan, kun mulla on jo korkeamman tason koulutus alla. Jos olen senkin läpäissyt, niin läpäisen kyllä tämänkin ja toivottavasti entistäkin paremmilla arvosanoilla! Tuon ei sitten ollut tarkoitus kuulostaa siltä, että jotenkin väheksyisin nykyistä opiskeluani. Mielestäni mikään koulutus ei mene hukkaan - kaikki uusi tieto ja taito on aina plussaa. Sitä paitsi pidän kyllä opintoja mielenkiintoisina. Vaikeustaso on ainoa, jota pidän ennakkoon huomattavasti helpompana kuin aiemmissa opinnoissa, mutta saatanhan olla siinäkin väärässä.

Niin, ja ystävystyin sitten heti yhteen kurssikaveriin. Hyvä näin. Kivempi mennä kouluun, kun ei tarvii itsekseen vaan möllöttää pöydän takana, vaan voi jonkun kanssa puhuakin ja käydä ruokailemassa.

Odotan mielenkiinnolla ensi viikkoa, kun päästään tositoimiin. Meidän ope on hyvä puhumaan - sai ainakin minut uteliaaksi ja innostuneeksi kaiken tulevan suhteen. :)