Kiitos, SAY! Täytyy sanoa, että nyt onnistuit kyllä pelastamaan päivän! Koulupäivä ei mennyt ihan putkeen. Lisäksi sain tekstiviestiä, jotta tänä iltana ei olekaan yhtä kokousta, jota varten minä olin lupautunut leipomaan. Siis mulla meni eilen tolkuttomasti aikaa leivontahommiin ja nyt kokousta ei sitten olekaan - eikä kukaan ilmoittanut mulle. Viestin lähettäjä oli nimittäin oma mieheni, joka kuuli asiasta vähän niinkuin vahingossa. Eli leipomukset pitää joko pakastaa tai syödä tai antaa pois, sillä eihän ne ensi viikkoon säily, jolloin oletettavasti kokous sitten onkin. Mulla on tosi paha mieli, kun hyvää hyvyyttäni halusin auttaa emäntää järjestelyissä ja sitten kokous siirretään, eikä minulle edes ilmoiteta. :,(

Tähän suruuni olen sitten syönyt SAY:n ystävällisesti lähettämää suklaatia. Se onkin ainoa asia, mikä kuvasta puuttuu, se Fazerin maitosuklaalevy.

974458.jpg

Että tämmöinen pläjäys tällä kertaa. Aika mellevä, etten sanoisi! Väkisinkin nostaa hymyn naamalle takaisin! :) Kiitos siis vielä kerran SAY:lle kivasta paketista. Olet kultainen!