Tämä vapaapäivä tuli kyllä tarpeeseen! Onnittelut vaan Suomelle syntymäpäivän johdosta ja kiitokset tarjoutuneesta lepopäivästä.

On ollut semmoistakin menoa ja melskettä, että en ole meinannut pysyä itseni mukana. Viimeiset 2-3 viikkoa ovat olleet matalalentoa toimesta toiseen. En muista ainuttakaan vapaa-iltaa tai vapaata viikonloppua. Joka ilta tai päivä on jotain ohjelmaa. Huh huh.

Työt ovat vieneet energiaa. Vaikka teenkin lyhempää työpäivää kuin vakituiset, niin uusi työ ja uudet kuviot vievät veronsa. Toki alan jo tottua ja osaan hoidella hommat aika näpsäkästi, mutta silti... Työkaverit ovat aivan ihania! Viihdyn heidän kanssaan! Tulee kyllä harjoittelupaikkaa ikävä, kun joulun jälkeen pitää palata koulun penkkiä kuluttamaan.

Iltaisin olen hoidellut asioita niin omalla kuin muutamalla naapuripaikkakunnallakin. Olen kirjoittanut lehtiartikkelia. Olen yrittänyt tehdä ja ostaa joulukortteja. Olen kestinnyt vieraita ja juossut itse kyläilemässä. Olen myös onnistunut sahaamaan leipäveitsellä sormeni melkein irti... Ensin mätkäisin laastaria päälle ja menin töihin, mutta kun verenvuoto ei iltaan mennessä lakannut, niin menin lääkäriin. Sormi on nyt korjattu, mutta kastella sitä ei saa, että haava kerkiää parantua. Tuskaista välillä olla yksikätinen.

Harrastuksia on viikko jäljellä, sitten alkaa niidenkin suhteen loma. Mukava harrastussyksy on ollut, mutta kevääksi ehkä tiputan yhden kolmesta harrastuksestani pois, sillä kun iltoihin kasaantuu muitakin bisneksiä, niin välillä meinaa mennä vähän pakkopullaksi noissa harkoissa juokseminen. Ei jää lepäämiselle yhtään aikaa.

Viime yö oli kolmeen viikkoon ensimmäinen, jonka sain hyvin nukuttua. Ei ole ollut edes aikaa nukkua - ja se kyllä on jo tuntunut! Joka päivä on ollut kauhia väsy, eikä mikään enää ole tuntunut miltään. Ajattelen vain iltaa ja sitä, että pääsis hetkeksi nukkumaan. No, yritän nyt korjailla tilannetta.

Satcy ja Salainen jouluystävä on sentään saatu tähän mennessä kunnialla hoidettua kaikista pikku vastoinkäymisistä huolimatta - ihan ajallaan. Mutta muuten askartelut ovat olleet jäissä. En ole edes ehtinyt Saturday Surpriseen osallistua ja sekös harmittaa.:(

Nyt ryhdyn kirjoittamaan joulukortteja, mikä on ollut minulla aina tapana hoitaa itsenäisyyspäivänä! Toivottelen kaikille lukijoilleni rentouttavaa itsenäisyyspäivää! Kurkkaillaanko iltapuoleen linnanjuhlien pukuloistoa..?

Terkuin, Salamander