Tämä viikko vielä vanhaa jaksoa. Olis niin sanotusti koeviikko. Tänään mulla onkin yks koe. Se on tosi laajalta alueelta. Vähän jänskättää! Toisaalta opettajan tyyli on jo tuttu. Parhaiten mie opin olemalla tunnilla korvat auki ja tekemällä muistiinpanoja. Kirjasta ja muistiinpanoista teen vain pikakertauksen kokeeseen. En ole ikinä oppinut kirjoista pänttäämällä pelkästään.

Keskiviikkona tuskin on koetta. Meillä piti olla viime keskiviikkona harjoituskoe, mutta kokeen jälkeen kuultiinkin, että se oli sitten se oikea koe. No, tulipahan hoidettua pois alta. Perjantain koe puolestaan siirtyi ens jaksoon, kun meillä jatkuu sama aihealue eri kurssinimellä, niin ope oli sitä mieltä, että harjoitellaan vielä ennen koetta. Sopii kyllä oikein hyvin, sillä välillä olen siitä aineesta pihalla kuin lumiukko pakkasella.

Ens jakso alkaa hulppeasti vapaapäivillä. Jaksotuksessa on tullut jokin "vika" ja tämä nykyinen jakso on mitoitettu liian pitkäksi. Toisaalta seuraava jakso on kuitenkin oikean pituinen. Eli meille tulee kolme vapaapäivää ennen uuden jakson alkua. No, mikäpäs siinä!

Seuraavassa jaksossa mulle tulee taas näitä arkivapaita. Tosin vapaapäivät vaihtuu, mutta kaksi niitä mahtuu viisipäiväiseen opiskeluviikkoon. Huh. Toisaalta olis kyllä kivempi olla koululla käymässä, mutta kun siellä ei ole edes ylempien vuosikurssien tunteja, joille voisin osallistua, niin mitäpä siellä sitten tekisin?!

Pakkanpa tästä reppuni ja lähden ajeleen koululle. Kun vain pysyn hereillä, niin eiköhän se koe siitä suttaannu. En vain saanut viime yönä kunnolla nukuttua - liekö koejännitystä vai mitä.