Täällä sitä vietellään pääsiäistä, pohjanmaan lakeuksilla. Ollaan kyläilemässä koko pääsiäinen, mutta onneksi täällä kyläpaikassakin on tietokone, niin pääsin vähän blogaamaan.

Tähän asti on ollut hurjan hauskaa! Ollaan pelailtu lauta- ja korttipelejä. Ollaan käyty ulkoilemassa useampaankin otteeseen. Täällä kyläpaikassa kävi muitakin vieraita ja tänään tulee taas uusia vieraita. Oikein mukavaa, sillä nämä kaikki vieraat ovat kuitenkin meille tuttuja. Eilen olimme yksien tuttujen kanssa katselemassa pääsiäiskokkoja ympäri eri pitäjiä. Oli hauskaa ajella! Kirpeä pakkassää ei innoittanut kovin kauaa seisoskelemaan kokoilla, mutta kyllä me vähän aikaa ulkoiltiinkin. Tänään, ennen lounasta, käyn vielä kaverin kanssa kävelyllä. Herätin hänet juuri äsken puhelimitse ja hän lupasi olla tunnissa valmis - ehdimme siis vielä hyvin tehdä lenkin ennen lounasta.

Huomenna päiväruuan jälkeen suuntaamme takaisin kotiimme, sillä minulla on illalla treenit - kyllä, toisena pääsiäispäivänä! Vähän pöhköä minusta, mutta kun kerran vetäjä päätti pitää reenit, niin aion kyllä ilmaantua paikalle. Ja oikeastaan minun pitäisi huomenna vähän lueskella kokeisiinkin...niitä alkaa taas olemaan.

Trulleja tuli nähdyksi tuolla pitkin maanteitä viipottamassa eilen, mutta yksikään trulli ei löytänyt kyläilypaikkamme ovelle. Sääli. Minä kun niin odotin. Mutta ehkä tämä asuinalue on sen verran syrjässä, ettei tänne helposti osaja. Eikä tällä alueella oikein ole sen ikäistä väkeä, että ne lähtisivät noitimaan. Täällä asuu joko vauvakansaa tai sitten jo teini-iästä ylöspäin olevia eli ei oikein potentiaalisia trulleja. ;)

Mukavaa pääsiäisen jatkoa! Palaamme asiaan!