Mikä on Juhannuksen lempparit -vaihdon idea?
Ideana on lähettää yksi lähetys ilahduttamaan ystävän juhannusta. Toivon todella, että kukin paneutuu todella siihen ilahduttamiseen eli lähettää jotain semmoista, mistä uskoo ystävänsä oikeasti pitävän ja mikä todellakin on ystävän toivomaa lempiväriä.

Mitä lähetyksessä tulee olla?
Lähetyksen tulee sisältää...
1.jotain kaupasta ostettua, joka on ystäväsi lempiväriä (arvo 5€)
2.askartelutarvikkeita 20kpl, ystäväsi lempiväreillä
-Muistathan, että viisi pikkusälää (napit, niitit, tms) vastaa yhtä tavaraa. Nauhojen tulee olla vähintään 15cm pitkiä. Ja jos lähetät papereita, niin vähintään postikorttikokoa eli 10x15 cm.
3.itse tehty kortti, joka sekin on ystäväsi lempiväriä
=> Lempivärin tulee olla hallitseva väri tehdessäsi valintoja, mutta tietenkin yllärissä saa olla jossain määrin muitakin värejä. Jos esim. ystävä tykkää vaaleanpunaisesta, niin esim. kortissa voi toki olla koristeena vaikkapa sitten valkoista tai tummanpunaista tai ruskeaa tai muuta, minkä itse katsot sopivaksi.
=> Tavaroiden ja kortin EI tarvitse olla mitenkään juhannukseen liittyviä!!!

Kuka voi ilmoittautua ja kuinka voi ilmoittautua?
Mukaan otetaan enintään 19 ensiksi ilmoittautunutta. (Olen itse se kahdeskymmes osallistuja.) Ilmoittautua voi 7.6.2008 lauantaihin klo 23.59 mennessä. Jaan parit sunnuntaina ja viimeistään maanantaina 9.6.2008 sinulla pitäisi olla parisi tiedot. Mikäli näin ei ole, ota välittömästi yhteyttä minuun.

Ilmoita osallistumisestasi sekä tämän postauksen kommentteihin että sähköpostiini. Sähköposti-ilmoittautumisen tulee sisältää seuraavat tiedot:
=> OTSIKOKSI: Juhannuksen lempparit - ilmoittautuminen
a)Nimimerkkisi, blogisi osoite ja sähköpostiosoitteesi
b)Oikea nimesi ja katuosoitteesi
c)Kaksi lempiväriäsi (näiden perusteella ystäväsi sinua muistaa)
d)Mahdolliset allergiat

Ja sähköpostinihan on: [email protected]

Koska lähetän Juhannuksen lempparit -vaihdon lähetyksen?
Lähetys tulee olla postin kuljetettavana viimeistään tiistaina 17.6.2008 ennen kuin laatikot tyhjennetään. Näin varmistetaan, että kaikki saavat lähetyksensä ENNEN juhannusta.

Kuinka ystävät jaetaan?
Ystävät jaetaan arpomalla. Ystävät eivät ole salaisia, vaan julkaisen viim. 9.6.2008 maanantaina myös tässä blogissa, kuka on kenenkin ystävä.

Kysyttävää?
Mikäli on epäselvyyksiä, ole hyvä ja lähetä sähköpostia asian tiimoilta! Täsmennän sitten tätä postausta! Älä jätä kysymyksiä kommentiboksiin, kiitos.