Mimiko ja Lumikide. Olette juuri voittaneet Salamanderin vuosipäiväarvonnan palkinnot. Onneksi olkoon!

Arpomiseksihan tämä meni, sillä täysin oikeaa vastausriviä ei tiennyt kukaan. Arvonnan suoritti Salamanderin aviomies. Pyysin ukkokultaa sanomaan kaksi numeroa arvontaan osallistuvien lukumäärän verran ja laskin sitten ekasta kommentista lähtien alaspäin. Tällä taktiikalla voittajat on siis arvottu. Kiitos kaikille kesälukemissuosituksista! Ja kiitos hauskoista hetkistä "veikkaa ja voita" vastausten parissa. Tässä vielä oikeat vastaukset, ettei ketään jää ikiajoiksi mietityttämään. :D

a) Lempparimausteeni on basilika. Se on niitä harvoja mausteita, jotka minulle allergioiden takia käy. Piki tiesi myös hienosti, että oregano ja meirami on ne muut mulle käyvät mausteet. Tässä kohtaa taisi olla Pikillä sisäpiiritietoa. ;)

b) Pizzaan valitsen todennäköisimmin kinkku-ananas-aurajuusto yhdistelmän. Tässäkin kohtaa allergiat tulevat pitkälti esteeksi, jotta mitä siis voi ylipäätään valita.

c) Limuista valitsen mieluiten Sprite Zeron. Sprite olisi ehdottomasti hyväksytty oikeaksi vastaukseksi.

d) Ruoka-aine, jolle EN ole allerginen on porkkana. Vaikka porkkana monelle allergikolle ei sovikaan, niin minulle se käy - ihan tuoreenakin. Ja kyllä, salaatillekin voi olla allerginen. Lähisuvussa on toinenkin salaattiallergikko. Että meitä on muitakin kuin minä.