Alkaa mennä ihan mahdottomaksi tämä touhu...töiden suhteen meinaan. Kesätyöpaikan ilmapiiri on aika sähköinen. Töitä on ihan liikaa ja ne jää joka päivä kesken. Tunnollista työntekijää pakkaa ahdistamaan. Näen öisin painajaisia töistä, jos edes saan nukuttua. Ole siinä sitten reipas ja aurinkoinen asiakaspalvelija päivät pitkät. Jalkoja kolottaa joka ehtoo, vaikka olen yrittänyt vaihtaa työkenkiä ja hieroa jalkoja ja huilailla kotona. Ei minua ole luotu seisomaan koko päivää.

Tässä sitä kuitenkin taas vilkuillaan kelloa, että jokohan kohta lähtisi työmaalle. Aivan pelottaa mennä, kun eilen kaikki jäi aivan vaiheeseen mun iltavuoron päätteeksi - aamuihminen varmaan repii hiuksiaan ja kun minä ilmaannun paikalle, niin sitten se kai repii minut... Tein kyllä ihan hulluna töitä, mutta en vain repeä joka taholle yhtäaikaa. Työaika on kuitenkin rajallinen ja vastuualue todella iso.

Kaiken muun lisäksi seuraavaan vapaapäivään on piiiiiiitkä aika. Edellinen vapaa oli viime viikon puolivälissä ja seuraava vapaa ensi viikonloppuna. Uuuh. Motivoi nyt sitten itsesi kömpimään joka aamu ylös lämpimästä vuoteesta ja suuntaamaan työmaalle ahdistumaan.