Mun kalenteri on nyt täynnä! Kiitos kaikille osallistujille! Merkkailen tähdellä nimen eteen, kun luukut on perillä.

* * *

Salamanderikin tahtois joulukalenterin. Tykkäsin kalenterista, josta löytyisi joka päivä pieni askartelujuttu ja pieni nami. Sepäs vasta saisi Salamanderin iloiselle joulumielelle. Askartelumatskun ei tarvii olla mitään uutta - se voi olla sun omista varastoista otettua, jota et itse tarvii. Kurkatkaa mielellään tuolta "Salamanderin lempparit" -sivulta, jotta mimmoisista askartelujutuista voisin tykätä ja ennenkaikkea, mitä namia voin syödä. Mähän olen allerginen tapaus, joten on aika surullista, jos kalenteri onkin täynnä appelsiinikarkkeja ja pähkinäkarkkeja ja sitten ne menee vain roskiin, kun en voi niitä syödä. Jos kukaan tahtoo Salamanderia ilahduttaa, niin hihkaiskoon tämän postauksen kommenttilootaan, jotta minkä päivän tai mitkä päivät tahtois tehdä. Ja muistakeehan vielä, jotta oon muuttanut. Jos teillä ei oo mun uutta katuosoitetta, niin kysykää sähköposteitse!

Lähetäthän kalenterin luukun viimeistään 24.11.2008 maanantaina! Laita luukun sisältö johonkin pussukkaan/lahjapaperiin/tms ja pussukka sitten kirjekuoreen. Kirjekuoren päälle selvästi merkintä tähän tapaan: Joulukalenteri / 1
Eli maininta joulukalenterista (jotten sekoita muihin askartelukuvioihin) ja numero, jotta tiedän, minä päivänä luukun saa avata.

Kiitän jo etukäteen kaikkia osallistujia!

Kaikkien osallistuneiden kesken arvon vuoden vaihteessa jotain kivaa! Jos teet useamman luukun, niin saat myös useamman "arpalipun".

*1.Maarit
*2.Vuokko
*3.Marelo
*4.Saoka
*5.Noora
*6.Vuokko
*7.HannaHemuli
*8.HannaHemuli
*9.Nasu
*10.Saoka
*11.Blue Nun
*12.Karakali
*13.Kotkotin
*14.Aurinkokissa
*15.Marelo
*16.Kettuemo
*17.Nasu
*18.Kettuemo
*19.Noora
*20.Karakali
*21.Iulia
*22.Iulia
*23.Aurinkokissa
*24.Maarit