Musta tuntuu, että mä katoan salasanan taakse lähiaikoina. Ei vaan huvita enää kirjoitella tänne kuulumisia tai julkaista mitään kuvia, kun kuka tahansa voi näitä lukea. Jos haluat jatkossa lukea tätä blogia, niin pyydä multa salasana maileitse. Mailiosoite on tuolla sivun ylälaidassa saatavilla.

Salasanan saa sitä vastaan, että kertoo kuka on ja miksi haluaa lukea tätä blogia ja jättää lopuksi oman bloginsa osoitteen. Eli ei muuta kuin s-postia tulemaan, jos ketä kiinnostaa jatkossa vakoilla Salamanderin elämää.

PS. Vuoden vaihtuessa suorittelen sit tosiaan arvontoja mm. joulukalenterin tehneiden kesken ja decoihini osallistuneiden kesken. Niihin ei tarvii erikseen ilmoittautua. Onhan mulla täs blogissa tiedot tallella.

PS2. Tiedoksi vielä niille, ketkä sitä salasanaa tahtovat: Ajattelin pistää salasanan jakoon kaikille yhtä aikaa ja teen sen mitä ilmeisimmin loppiaisen tienoilla. Eli ihan voi loppiaiseen saakka käydä tätä blogia tälleen vanhaan malliin lukemassa ja odotella sähköpostia rauhallisin mielin.