Heissulivei! Kiitos kaikille lomatoivotuksista! Tähän mennessä lomailu on sujunut oikein mukavasti. Pääsin tänään pitkästä aikaa koneelle, kun miekkosen piti meidän talonrakennukseen liittyen tulla käymään kotona kesken lomaa, niin minä hyppäsin kyytiin.

Postilaatikko oli täynnä postia - minulle! Sain "anna hyvän kiertää" -paketin Meemulta. Kiitos siitä! Ja Hiekkaoliivin atc22-vaihtokortit olivat saapuneet perille. Kiitos niistäkin! Kuvia en nyt voi niistä napata, kun kamera jäi mökille odottelemaan.

Nyt on siis meneillään toinen mökkilomaviikkoni. Ekan viikon kulutin velipoikien, tädin ja isän kanssa. Nyt toisella viikolla mökillä ovat minun lisäkseni mies ja vanhempani. Mökki on tuolla Keski-Suomessa. Olemme viihdyttäneet itseämme mm. Keski-Suomen Ilmailumuseossa, sisävesiristeilyllä aluksella s/s Suomi, Radio- ja puhelinmuseossa, Viherlandiassa, Jyväskylän kaupungilla, Keuruulla ja Keurusselällä, Naissaaren kaffilassa...

Mökillä olemme saunoneet, uineet, grillanneet, pelailleet sisä- ja pihapelejä, lueskelleet, yms. Kävipä mökillä kummitätini ja kummisetänikin. Heitä en olekaan nähnyt semmoiseen 10-15 vuoteen. Kummitäti perheineen asuu Etelä-Suomessa ja kummisetä perheineen Keski-Suomessa. Saimme sitten häälahjankin heiltä, kun kuulivat etukäteen, että olemme avioituneet. Saimme pienen, soman paistinpannun, jossa voi paistaa sydämenmuotoisen pikkuletun tai kananmunan. Saimme myös monitoimityökalusakset.

Loppuviikosta on tarkoitus vielä... Tavata eräs ystävä. Käydä mahdollisesti kesäteatterissa taikka yhdessä museossa. Rentoutua, saunoa, pelailla, yms.

Lauantaina tulen seuraavan kerran kotia. Olemme la-su yön kotosalla ja sunnuntaina kohti häämatkakohdetta. Vipinää piisaa! Mutta tämmöinen lomavipinä on ihan kivaa. Häämatkan jälkeen alkaakin sitten melkein heti koulu. Ostin Jyväskylästä itselleni uuden koulurepun. Se on itse asiassa juuri samanlainen kuin entinenkin, mutta eri värinen vain. Tykkäsin edellisestä repusta, mutta siitä on käytössä mennyt koko selkätuki pirstaleiksi ja se oli muutenkin rispaantunut, vanha ja tuoksui pahalta. Aion ostaa vielä uuden kynäpussukan ja uuden kalenterin. Pitää sitä aikuisenakin saada jotain kivaa, kun aloittaa taas koulunkäynnin!!! :)

Atc-korttiaskarteluja en tietenkään ole mökillä tehnyt. Materiaalit ovat kiltisti kotona odottamassa. Mutta olen minä mökillä leiponut pariin otteeseen kaurateeleipääni sekä paistanut köyhiä ritareita. Tykkään niin semmoisesta puuhastelusta! Nyt tässä pohdin, mitä kivaa voisi viedä ystävälle tuliaisiksi, kun menemme kylään... Toivottavasti keksin jotain mukavaa!

Palaan asiaan seuraavan kerran lauantaina, mikäli mitään odottamatonta ei tapahdu. Hyvät lomien jatkot niille, keillä lomaa on vielä jäljellä! Ja työn iloa niille, jotka jo ovat lomilta palanneet!