Eipä ole hetkeen tullut tarinoitua...

Koulussa menee rattoisasti. Leppoisaa on, kun koulupäiviä on 1-3 viikossa. Toisaalta kyllä vähän pitkästyttävää tämmöinen koulunkäynti. Mutta onpahan aikaa tehdä läksyjä ja kerrata kokeisiin. Tällä viikolla onkin jo jakson ekat kokeet, torstaina.

Pääsiäinen lähestyy vääjäämättä. Tarkoitus olisi lähteä sukuloimaan, mikäli sukulaisia kiusannut flunssaepidemia hellittää. Jos ovat kovin huonossa kunnossa, niin sitten taidamme pysytellä kotopuolessa. Ei viitsi itselle ehdoin tahdoin tautia hankkia, eikä puolestaan rasittaa sairaita sukulaisia sillä, että meitä pitäisi sitten passata. Pääsiäiskokkoja ajattelin kyllä käydä katselemassa. Toivottavasti näen myös trulleja. Ollaan varattu niille karkkia, jos tulevat ovelle käymään.

Työnhaku jatkuu. Mitään ei ole kuulunut mistään. Välillä pakkaa masentamaan moinen. Ei edes kesätöitä oo vielä luvattu varmaksi, vaikka asiasta onkin vihjailuja liikkunut.

Muutaman pääsiäiskortin värkkäsin ja lähetin. Kovin paljon en ole silti viime aikoina askarrellut. Inspiraation puute vaivaa, vaikka olenkin ahkerasti vieraillut askartelublogeissa ideoita metsästämässä. Mutta otan rauhallisesti. Kyllä se inspiraatio taas tulee, kun on tullakseen.