...joskaan ei kovin positiivisessa mielessä. Mä en ole pitkään aikaan ollutkaan näin kipeä menkkojen takia. Viime yö meni kyllä kaikkea muuta kuin nukkuessa, vaikka söinkin särkylääkettä. Uuuh. Onneksi nyt jo alkaa helpottaa.

Penskana kärsin tosiaan ihan järjettömistä menkkakivuista. Särkylääke olis pitänyt osata ottaa ennakkoon, sillä siinä vaiheessa kun kipu iski päälle, niin makasin jo kaksin kerroin lattialla ja huusin, eikä lääkkeet enää paljon auttaneet. Mutta kun oli epäsäännöllinen kierto, niin en koskaan tiennyt, milloin menkat alkaa ja koska se kipu tulee.

Pillereiden myötä on kivut vähän helpottaneet ja ainakin osaa ennakoida sen särkylääkkeen oton. Mutta nyt sitten... Eilen alkoi nipistellä mahaa ja otin heti särkylääkettä. Ilta meni kivasti, mutta yöllä se sitten pillastui. Otin lisää särkylääkettä ja sain hätinä jatkettua nukkumista. Aamulla taas heräsin hillittömään kipuun ja ei kun lisää särkylääkettä naamaan. Huomenna mua ei vaivaa enää mikään. Se on aina vain tämä alku. Mutta olen kyllä yllättynyt, että oli pitkästä aikaa näin hillittömät kivut. Olin jo unohtanut, että menkoista voi olla tämmöinenkin riesa.