Olin koulukaverini tyttären kuusivuotispäivillä tänään. Sain kutsun ihan yllättäen eilen koulussa. Ensin ajattelin, että noinkohan viitsin mennä, kun en niitä lapsia oikein edes tunne, mutta ajattelin sitten, että varmaan koulukaverille olisi tärkeää, että menen, kun hän kerran erikseen pyysi.

Vein tytölle lahjaksi semmoisia kynä, muistivihko, yms tarvikkeita, kun en yhtään tiedä, mistä hän pitäisi ja tämä tuli tosiaan vähän äkkiä. Kortin värkkäsin itse. Muistin, että koulukaverini on sanonut tyttöjensä tykkäävän prinsessoista, joten tein sitten Tuhkimo-kortin.

Siellä oli lapsukaisia aikamoinen liuta ja he leikkivät niin innolla keskenään, jotta hyvä kun ehtivät kakkua maistaakaan. Minä istuin keittiössä koulukaverini, hänen anoppinsa sekä yhden hänen ystävän kanssa. Ihan oli mukavaa kuitenkin ja koulukaverini tuntui tykkäävän, kun olin siellä. Pari tuntia pystyin lääkkeiden kanssa olemaan (heillä on koira), mutta sitten oli pakko lähteä, kun alkoi olla niin allerginen olo lääkkeestä huolimatta. Mukavaa oli kuitenkin pistäytyä. Koulukaveri lähetti vielä miehellenikin palasen täytekakkua. Ja tytär tuli ovelle kiittämään käynnistä. Herttaista.