Kiitos kaikille eiliseen postaukseen kommentoineille! Ootte ihania!

Tänään on ollut vähän parempi päivä. Tosin töissä ruokatunnilla alkoi taas itkettää, mutta muuten ei kerinnyt murehtimaan, koska meillä oli todellinen kiirepäivä! Ja ulkona on niin kivaa kuunnella lintujen visertelyä ja nauttia auringonpaisteesta, ettei tässä nyt ihan voi murheen suohon upota.

Mies läksi taas taloa rakentelemaan ja minä lepuutan jalkojani. Kotona on ihanan hiljaista! Töissä on meinaan remppaa ja musta tuntui jo, että kuulo lähtee, kun sedät siellä niin poras ja vasaroi. Sit kun vielä on tänään ja huomenna ruuhkapäivät asiakkaiden suhteen, niin ääntä kyllä piisas.

Mä tein tänään töiden jälkeen tosi hyvän löydön! Ostin meinaan äitienpäivälahjan omalle äidilleni. Anopille pitää kattoa jotain myöhemmin. En nyt vielä uskalla kertoa, mitä ostin, koska äitini mahdollisesti vakoilee tätä blogia toisinaan. Mutta lupaan kyllä kertoa sit äitienpäivän jälkeen! Joka tapauksessa oon tosi tyytyväinen hankintaani! Se juttu ikään kuin pomppasi hyllystä mun ostoskoriin, koska se oli "just äidin oloinen".

Jänskää mennä huomenna hommiin, kun en ole ikinä ennen lauantaina töitä tehnyt - en missään työpaikassa. Yhdessä kesätyöpaikassa tein sunnuntaihommia, mutta en lauantaita silloinkaan.

Jaa, taidankin tästä jatkaa surffailua muiden ihmisten blogeihin. Niitä on niin hauska käydä vakoilemassa.