Meillä oli tänään vieraita - ihan niinkuin pitikin. Tosin vieraat vaihtuivat. Vieras, jota odotimme, sairastui. Mutta tilalle saatiin kaksi muuta vierasta. Ja niin pääsimme nauttimaan mustikkapiirakkaa vaniljajäätelön kera ja mussuttamaan muumikeksejä.

Katselimme vieraiden mukanaantuomaa videonpätkää hamasta lapsuudestamme. Olemme nimittäin asuneet naapureina vuosikaudet ja tämän vanhemman sisaren kanssa keksimme mitä ihmeellisempiä leikkejä. Yksi hauskuus oli leikkiä tonttuja joulun alla muutaman muun naapurin tenavan kanssa. Kopisteltiin tämän naapurin ikkunoita, kun hänellä on kaksi nuorempaa sisarusta, joille niitä tonttuja sitten esitettiin. Se vasta oli hauskaa! Jätimme joskus oven taakse pussillisen pipareita, tanssimme villejä tonttutansseja ja juoksimme ympäri taloa kopistelemassa ikkunoita. Ja pikkuiset juoksivat sisällä ympäri taloa ja koittivat nähdä tonttuja.

Videoesityksen jälkeen pelasimme tyttöjen kanssa SingStaria hetken aikaa ja sen jälkeen QuitarHero2:sta, jolloin mieskin liittyi seuraan. Hauskaa oli!

Lopuksi piipahdimme tontilla esittelemässä, missä mallissa rakennushommat on.